Филм

Дуети на славни татковци и ќерки

Љубовта меѓу татковците и ќерките е посебна. Истовремено заштитничка и нежна, понекогаш несмасна, неретко строга, понекогаш будалеста, но секогаш силна...

Page 13 of 13 1 12 13