Креативни градови

„Градот како сцена“ – Отворен повик за учество на интердисциплинарна платформа

„Градот како сцена“ – Отворен повик за учество на интердисциплинарна платформа

Организацијата ФРУ објавува јавен повик за учество во интердисциплинарната платформа ,,Градот како сцена: изведување на јавниот простор'' Платформата, преку создавање...

Page 1 of 2 1 2