PopUp

PopUp

Во чест на Мирко Попов ја славиме македонската музика: промоција на винил издание – „Поп култура“

Во чест на Мирко Попов ја славиме македонската музика: промоција на винил издание – „Поп култура“

Компилацијата претставува значаен историски документ и запис за времето и квалитетот на македонската поп музичка сцена на докажано најквалитетниот носач...

Page 1 of 45 1 2 45