Настани

Перформанс „Мачката Елеонора“: Испробуваме апсурдни избори, недопадливи женски ликови и алтернативни театарски форми

Перформанс „Мачката Елеонора“: Испробуваме апсурдни избори, недопадливи женски ликови и алтернативни театарски форми

Кога пред неколку месеци разговаравме со Кристина Леловац за платформата „Испробуваме феминистички иднини“, повикот за уметнички колективи сѐ уште траеше....

Page 1 of 27 1 2 27