humans

Време е да работиме помалку

Време е да работиме помалку

Во најновата епизода на поткастот „Worklife“ посветена на четиридневната работна недела, тој пренесува разговор од Светскиот економски форум во Давос,...

Page 7 of 7 1 6 7