15 49.0138 8.38624 arrow 0 arrow 1 4000 1 0 horizontal https://popup.mk 300 true 4000
space
Според еден британски универзитетски професор, постојат три критични промени или клучни настани кои засекогаш ја промениле човечката перцепција за саморазбирање и сопствено сфаќање: