Latest News

Режисериште#2 – Милош Форман: Ловецот на малите, неповторливи моменти

По веста за смртта на чешкиот режисер Милош Форман, минатата недела, еден од неговите соработници напиша реченица што мислам дека ја опфаќа сета длабочина и широчина на неговата повеќедецениска работа:...

Page 251 of 255 1 250 251 252 255