Имаме супер серија на евенти за фановите на вкусна храна и добра музика! Ја вадиме скарата надвор и на лице место ви подготвуваме највкусни бургери и месо, додека во позадина оди музика од селекцијата на Aleksandar Milanov 😊
Врв на музичко-гастрономското доживување е тоа што со секој бургер или порција месо добивате гратис точен Златен Даб. Звучи вкусно, нели? Ве чекаме во Барбакан, во сабота (31 август) од 14 до 17 часот.