Петок после работа #3: Бургер, пиво и музика!

Интересот за PopUp Kitchen настанот под наслов „Петок после работа“ е голем 🙂 Одѕивот за гастрономското задоволство измешано со звуците од диџејскиот пулт е оправдано висок, ако се има предвид вкусот на бургерите... READ MORE