Како изгледа еден опуштен афтер со пиво и бургери

posted in: taste | 0

Изминатиот викенд имавме одлично опуштено дружење со бургерите на Марк и Златен Даб.

Погледнете дел од атмосферата во Public Room и ве очекуваме во четврток со друштвото или колегите од работа на истото место!