Ладно пиво + вегетаријански бургер + дј сет на Андреј Мицајков

posted in: taste | 0

Веќе вторпат ни се потврди констатацијата дека пиво и бургери пред почеток на викенд се најдобра комбинација за опуштање и полнење на батериите.