Петок после работа #3: Бургер, пиво и музика!

posted in: taste | 0

Интересот за PopUp Kitchen настанот под наслов „Петок после работа“ е голем 🙂 Одѕивот за гастрономското задоволство измешано со звуците од диџејскиот пулт е оправдано висок, ако се има предвид вкусот на бургерите и квалитетот на музиката.

Во очекување на четвртото дружење во Public Room со шеф Марк де Јонг и Dj Vaso, погледнете ги фотографиите од претходниот опуштен афтер.